Indische
Harderwijkers

▲▲▲▲

OGB Design
Welkom Laatste Nieuws KUMPULAN Foto en Film Muziek Familie Albums Onze Veteranen Toen en Nu ... Historie Indische Cultuur Boeken Sociale Media Links Pasar Malam 2022 Contact
Onze Nieuwsbrief Kumpulan betekent letterlijk vergadering of bijeenkomst. In Indische kringen heeft het de betekenis gekregen van een gezellig samenzijn met lekker eten en veel muziek.

ZATERDAG 11 JUNI 2022
AANVANG 15.00 UUR  -  EINDE 22.00 UUR

ENTREE is € 8,00


Iedereen is welkom!


VOOR U GAAT OPTREDEN “THE OASE BAND”


Autobiografie Bandleden The OASE Band (v.l.n.r.)

Minggus Manuputtij: Slaggitarist en zanger. Het muzikale is mij gegeven vanuit Maluku Roots, muziek is een deel van mij. Mijn muzikale carrière begon in de jaren 60, daar trad ik op met “The Sing Out” band. Tot nu toe verzorg ik ook kleine optredens in zorgcentra. Daarnaast ook op solo tour met een Backing track, en optredens met een toetsenist. Sinds "2021 zit ik bij “The Oase Band”.


Carel Kdise: Sologitarist en zanger. Op mijn 14e jaar speelde ik al in een band. Mijn muziek genre is heel breed, daarom heb ik in verschillende bandjes gespeeld, onder andere: Jaren 60 band, Top 40 band, Surinaamse band, rock and roll band, country band, (country award gewonnen).  Bruiloften en partijen band. Heb ook gespeeld in Duitsland en België. Ik speel vanaf begin 2017 in “The OASE Band”.


Ed Termöhlen: Steelgitarist en zanger en speel ongeveer 43 jaar actief muziek. Mijn eerste band was met mijn broer genaamd “Ronny’s Allstars”. Hier kreeg ik de kans om zowel Basgitaar als toentertijd ook beginnend Pedal steel gitarist te spelen. Daarna heb ik voor een bekende countryband “Mustang” gespeeld, ook bas en Steelgitaar. Hier heb ik ook mijn huidige partner Cora leren kennen, welke de Zangeres was van de band. Ook speel ik een beetje percussie zoals Timbalen en Bongo. Tevens zing ik een beetje en vind het leuk om mee te koren met de band. Na Mustang heb ik o.a. in “Wanted Badly”, “Frontline”, “JF pretenders”, “X4one” en nog meer bands gespeeld. Voor de Corona speelde ik als gast steelgitarist mee met de band “BRAPA” en bij “Just two XL” en “New Exclusive” en wat freelance werk en studiosessies en opnames waarvoor ik ben gevraagd. Nu speel ik vanaf 2021 met veel plezier bij “The Oase Band”.


Harry Votel: Drummer en zanger & bandleider. Ik ben reeds op mijn achtste verjaardag begonnen met muziek maken. Na de muziekschool (Zwaag) heb ik van 1964 tot 1968 als drummer bij de Haagsche beatgroep “The Fellow Five” gezeten. Dat was een echte “sixties” band. Onder andere optredens bij Dansschool Peter van Velzen; de Monroe bar; La Gaté; rolschaatsbaan “het Zuiderpark’’ en “de Marathon”. De bands vanaf 1964 tot heden: “The Fellow Five”; “Lighthouse”; “Timeless”; “The Rockliners” (CD “So Mystifying”); “The Royal Six” (CD “Nostalgy” en “The complete Story”); “Ricky and The Rhythm Strings” (CD “Rock and Roll with” en “Now and Forever); “Adventure”, “ The Black Wings Band”, “AdVenture” uit Nieuwegein (CD “Nokie Edwards with AdVenture”); “The Tempo Doeloe band; “The Rockin´4”. In 2014 heb ik “The OASE Band”  opgericht.


Ron Nihin:  Basgitarist en zanger speelde t/m 1977 in bandjes ( Nightclubs ) in Jakarta.

In Nederland in diverse groepen gespeeld, waaronder “ Atic Fanatic blues band” uit Leiden van 1987 t/m 1992; “Nightshift” uit Leiden. Een all round band van 1993 t/m 2010; “Wipe Out Selection” uit Den helder van 2009 t/m 2012 en daarnaast “Induction” indo rock van 2008 t/m 2017 en “Mutiara” band uit Spijkenisse van 2013 t/m 2016. En vanaf 2014 speel ik in “The Oase Band”. Een allround band uit Rijswijk.

EN HET OPTREDEN VAN HET DUO RICARDO & RITCHIE


Mijn vader was Pim Pichel die gespeeld heeft met John en Peter de Fretes (Royal Hawaï Minstrels). Op 13-14-jarige leeftijd ben ik begonnen als drummer, gitarist en later als zanger. Ik heb veel in discotheken, op Kumpulans en bruiloften opgetreden.

Ook met Sam Rademaker gespeeld tot zijn overlijden en daardoor met Jules Rademaker van Respect in de band gezeten. Mijn zangstijl is allround en gaat uit naar Rock and Roll, Country, Lagu lagu, Soul en Reggae. De laatste jaren houd ik mij veel bezig met solo-optredens voor allerlei publiek (van jong tot oud).In grote lijnen een beknopte bio van mij, als kind al omringt door muzikale familie en zelf spelende wijs beetje met muziek bezig te zijn geweest, in mijn schooltijd zelfs een schoolbandje etc.

Maar waarom ik 1987 als startjaar neem is omdat ik toen besloot dat ik voor 100% voor de muziek ging. Ik ben ooit jaren geleden begonnen, als zanger toetsenist, solo /duo trio's etc. o.a. Ritchie Grey duo met Rob pool, duo met Jack Lentze, Duo met Nico fioole, Duo Marihati met lanny Dikmans etc. als ook leadzanger/toetsenist bij diverse (indo)bandjes.


EN HET ETEN WORDT VERZORGD DOOR WARUNG MASHUDI


Mutty kookt fantastisch Indonesisch! Ze maakt de lekkerste gerechten. Ze heeft haar eigen bedrijf gestart in Harderwijk voor afhalen en/of catering. Koken is voor haar een passie. In Indonesië wordt er de hele dag door gegeten. Deze passie heeft zij voortgezet in Nederland om op deze manier onze rijke smaakvolle gerechten te proeven en te delen.


Selamat Makan!
Tot ziens bij onze KUMPULAN


U BENT WELKOM IN ONZE LOCATIE MFC “DE KIEKMURE”

Tesselschadelaan 1
3842 GA  Harderwijk

T: (0341) 43 47 49

I: www.dekiekmure.nl


  •   Het gebouw en de zalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden
  •   Rondom “De Kiekmure” is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig
  •   Voor alle gasten gratis WiFi


              

Onze volgende Kumpulan
is op zaterdag
11 juni 2022