Indische
Harderwijkers

▲▲▲▲

OGB Design
Welkom Laatste Nieuws Foto en Film Muziek Familie Albums Onze Veteranen Toen en Nu ... Historie Indische Cultuur Boeken Sociale Media Sponsoren Links Onze Nieuwsbrief Pasar Malam 2018 Contact
Onze Nieuwsbrief Kumpulan betekent letterlijk vergadering of bijeenkomst. In Indische kringen heeft het de betekenis gekregen van een gezellig samenzijn met lekker eten en veel muziek.


ZATERDAG 16 MAART 2019
AANVANG 15.00 UUR  -  EINDE 22.00 UUR

Iedereen is welkom!

De entreekosten voor de Kumpulan zijn € 6,00 per persoon


VOOR U GAAT OPTREDEN DE FORMATIE “ORANGELANE”


De leden van de all round band “ORANGELANE” hebben allen een rijk muzikaal verleden met vele optredens in binnen- en buitenland. Plezier hebben en een enthousiaste wisselwerking met het publiek staan centraal.


In 2004 werd de band geformeerd met leden die hun roots hadden in het voormalige Nederlands Nieuw-Guinea. De naam die de formateur Orlando de band gaf werd al gauw  “ORANGELANE” een naam die hij ontleende aan een straatnaam in het voormalige hoofdstad Hollandia, een bekende winkelstraat de Oranjelaan.


De band “ORANGELANE” draait al een tijdje mee in het bekende landelijke muzikale circuit, zelfs in Spanje aan de Costa Brava hebben zij op het podium gestaan.

En natuurlijk zoals in vele bands, vonden er onvermijdelijk personeel wisselingen plaats.

De nieuwe leden o.a. zanger/entertainer, zangeres, lead gitarist, hammond organ, accordeonist en sound engineer/zanger, zorgen voor een innoverende verfrissende klankkleur, die door velen wordt gewaardeerd.


VERDER TREED VOOR U OP ZANGER/ENTERTAINER HANS MILANÉ

Hans Milané is geboren in Leiden. Zijn muzikale carrièreloopbaan begint al op jonge leeftijd Hij beleeft zijn eerste optredens als zanger/slaggitarist in de familieband JP.

Hier komt een einde aan wanneer hij tekent als beroepsmilitair en hij in Duitsland

wordt geplaatst.


Dit laatste is tevens het begin van een reeks nieuwe muzikale ontwikkelingen en loopt als een rode draad door zijn gehele militaire loopbaan. Hans wist zelfs de hoogste militaire Staf van de Koninklijke Luchtmacht in Den Haag te overtuigen van zijn muzikaal kunnen en start een Luchtmacht band op. Er volgen tal van bands waarin hij zich niet alleen profileert als zanger/gitarist, ook als drummer en basgitarist functioneert hij in verschillende groepen.


Na 12 jaar keert hij terug in Nederland en komt hij in de Edese formatie "Laredo”, hij zelf woont dan in Westervoort. Deze band speelt aanvankelijk countrymuziek, maar gaat met de komst van Hans al snel over op het allround repertoire. Mede hierdoor is de band vrijwel ieder weekend onderweg. Naast optredens in Nederland volgen ook optredens in Duitsland en België.


Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Hans is terug als Zanger/Entertainer.Anno 2011 verwent hij u met een allround repertoire van o.a. Pop, Country,

Goud van Oud, Rock & Roll, Indo Rock, Indisch/Moluks, Soul en Nederlandstalig.


HET ETEN WORDT VERZORGD DOOR
EETHUIS “KEN-TUTUT” UIT APELDOORN

Wij verzorgen u met authentiek Indonesisch eten. Wij koken op een traditionele wijze

die wij van onze oma ( vroeger in Bandung een eigen restaurant)
en moeder heb meegekregen, alles vers gemaakt.

Gerechten zoals ze horen te smaken, echt authentiek Indonesisch.

Tot ziens bij onze KUMPULAN


WE GAAN VERHUIZEN, ONZE NIEUWE LOCATIE IS GEWORDEN

PARTYCENTRUM “SLENKENHORST”

Partycentrum Slenkenhorst

Strokelweg 2-A

3847 LR  Harderwijk

T: (0341) 41 73 10

I: www.slenkenhorst.nl

  •   Het gebouw en de zalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden
  •   Rondom “De Slenkenhorst” is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig
  •   Voor alle gasten gratis WiFi
              

Onze volgende Kumpulans zijn op 
zaterdag 16 maart en 
zondag 7 juli 2019    LET OP - De volgende Kumpulans      zijn in het Partycentrum SLENKENHORST