Indische
Harderwijkers

▲▲▲▲

OGB Design
Welkom Laatste Nieuws KUMPULAN Foto en Film Muziek Familie Albums Onze Veteranen Toen en Nu ... Historie Indische Cultuur Boeken Sociale Media Links Onze Nieuwsbrief Pasar Malam 2020 Contact
Onze Nieuwsbrief Kumpulan betekent letterlijk vergadering of bijeenkomst. In Indische kringen heeft het de betekenis gekregen van een gezellig samenzijn met lekker eten en veel muziek.


ZATERDAG 27 JUNI 2020
AANVANG 15.00 UUR  -  EINDE 22.00 UUR


Iedereen is welkom!


De entreekosten voor de Kumpulan zijn € 6,00 per persoon.


VOOR U GAAT OPTREDEN THE OASE BAND


Mogen wij ons voorstellen:

Peter Layton

Leadzanger en slaggitaar van de “Cannonballs” en “The Surie Brothers” daarna diversegroepen en solo zanger. Ook nog eens 10 jaar met de groep TASTY en 10 jaar met de “Valiants”. Tevens optredens gehad met “The Jumping Jewels”. En vanaf 2014 speel ik in The Oase Band. Een allround band uit Rijswijk.


Ron Nihin

Basgitarist en zanger speelde t/m 1977 in bandjes (Nachtclubs) in Jakarta. In Nederland in diverse groepen gespeeld, waaronder “ Atic Fanatic blues band” uit Leiden van 1987 t/m 1992; “Nightshift” uit Leiden. Een all round band van 1993 t/m 2010; “Wipe Out Selection” uit Den Helder van 2009 t/m 2012 en daarnaast “Induction” Indo Rock van 2008 t/m 2017 en “Mutiara” band uit Spijkenisse van 2013 t/m 2016. En vanaf 2014 speel ik in “The Oase Band”.


Carel Kdise

Sologitarist en zanger. Op mijn 14e jaar speelde ik al in een band. Mijn muziek genre is heel breed, daarom heb ik in verschillende bandjes gespeeld, o.a. Jaren 60 band, Top 40 band, Surinaamse band, rock and roll band, country band, (country award gewonnen). Bruiloften en partijen band. Heb ook gespeeld in Duitsland en België. Ik speel vanaf begin 2017 in “The OASE Band”.


Harry Votel

Drummer en zanger. Ik ben reeds op mijn achtste verjaardag begonnen met muziek maken. Dat kwam mede door mijn vader. Hij was namelijk drummer en mijn broer speelde accordeon. Dus de muziek zat bij ons echt in het bloed. Na de muziekschool heb ik van 1964 tot 1968 als drummer bij de Haagsche beatgroep “The Fellow Five” gezeten. Dat was een echte “Sixties” band. De bands vanaf 1964 tot heden: “The Fellow Five”; “Timeless”; “The Rockliners”; “The Royal Six”; “Ricky and The Rhythm Strings”; “Adventure”, “The Black Wings Band”, “AdVenture” uit Nieuwegein; “The Tempo Doeloe band; “The Rockin´4”. In 2014 heb ik “The OASE Band” opgericht.


EN EEN OPTREDEN VAN RICARDO & RITCHIE


Van huis uit opgegroeid met mijn ook muzikale vader Pim Pichel die speelde met John en Peter de Fretes bij de Royal Hawaii Minstrels. Ik ben op 13-14 jarige leeftijd een eigen band begonnen als zanger ,drummer en later gitarist. Daarna besloten om verder te gaan als alleen zanger. Soms invallen bij mijn vaders band ook als zanger. Dit heb ik een paar jaar gedaan. Toen ben ik omstreeks mijn 19e jaar gevraagd in een familieband we speelden alles waaronder veel moderne nummers. Traden veel op in discotheken en op bruiloften en af en toe op Kumpulans. Daarna ben ik een periode verder gegaan met Sam Rademaker in de muziek tot zijn overlijden. Door Sam heb ik daardoor ook met Jules Rademaker in de band gezeten. We speelden Lagu Lagu, Rock and Roll en Country. Na deze tijd heb ik in verschillende bandjes gezeten o.a. Mutiara en What’s a Name maar ook veel solo optredens tussendoor en met de band van mijn zoon Bourbon Avenue. De laatste 2 jaar ben ik actief met mijn solo optredens met muziek zoals: Ballads, Country, Rock and Roll, Reggae en Soul voor allerlei publiek. Dus al met al mijn hele leven al in de muziek en doe dat nog steeds met veel plezier.


Ik neem als startjaar 1987. Nadat ik alleen af en toe mijn stem gebruikte als gastzanger
ontwikkelde ik mij later als een niet onverdienstelijk zangertje. Rock and Roll, Krontjong, etc. Maar mijn voorliefde was toen Elvis en ja, Indo rock. Ik ben toen in aanraking gekomen met
Jack Lentze die mij een beetje wegwijs maakte in die muziek. In wat duootjes te hebben gezeten ging ik bij Sam Rademaker als zanger en toetsenist. Ook tussen door wat dingen gedaan met Harry Koster. Was ook veel studiowerk bij hem thuis het tijdperk van zelf midifiles maken en zo af en toe mocht ik mee doen met een gig wat uiteindelijk geresulteerd heeft dat ik naast mijn eigen werk als solo entertainer steeds vaker met Harry Koster ging werken van Harry Koster and Friends tot leadzanger van zijn Black Dynamites (als Nico Fioole en of Rolf Pichel verhinderd was) zelfs tot aan waarnemend bandleider van zijn Dynamites als hij zelf verhinderd was. Denk aan heartbreak café, de Hancor en de poppenkast met als vaste kern o.a.: Harry Koster, Ben Poetiray, Tony Lentze, Ronald Wendersteid, Nico Fioole en ga zo maar door. Bijna elke indo muzikant heeft daar met ons mee gespeeld.


EN HET ETEN WORDT VERZORGD DOOR WARUNG MASHUDI


Mutty kookt fantastisch Indonesisch! Ze maakt de lekkerste gerechten. Ze heeft haar eigen bedrijf gestart in Harderwijk voor afhalen en/of catering. Koken is voor mij een passie. In Indonesië wordt er de hele dag door gegeten. Deze passie heb ik voortgezet in Nederland om op deze manier onze rijke smaakvolle gerechten te proeven en te delen. Tot snel enne.....


Selamat Makan!
Tot ziens bij onze KUMPULAN


ONZE LOCATIE IS PARTYCENTRUM “SLENKENHORST”

Partycentrum Slenkenhorst

Strokelweg 2-A

3847 LR  Harderwijk

T: (0341) 41 73 10

I: www.slenkenhorst.nl

  •   Het gebouw en de zalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden
  •   Rondom “De Slenkenhorst” is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig
  •   Voor alle gasten gratis WiFi
              

Onze volgende Kumpulans zijn
onder voorbehoud
op de zaterdagen
20 maart en
12 juni 2021    LET OP - De Kumpulans zijn in      het Partycentrum SLENKENHORST     AFGELAST