Indische
Harderwijkers

▲▲▲▲

OGB Design
Welkom Laatste Nieuws KUMPULAN Foto en Film Muziek Familie Albums Onze Veteranen Toen en Nu ... Historie Indische Cultuur Boeken Sociale Media Sponsoren Links Onze Nieuwsbrief Pasar Malam 2017 Contact
Onze Nieuwsbrief

De nieuwe kiekmure

Verandering van spijs doet eten ...
Pasar Malam Harderwijk
Zaterdag 17 oktober 2015Pasar Malam Harderwijk
Zondag 18 oktober 2015


Laatste Kumpulan
Zaterdag 9 januari
2016Laatste kumpulan
Zaterdag 9 januari 2016


De nieuwe Kiekmure

Zoals jullie de laatste Kumpulans bemerkt zullen hebben, wordt er druk gebouwd aan de nieuwe Kiekmure. Momenteel is men bezig met de afronding en zo het er naar uit laat zien kunnen wij de komende Kumpulan in het nieuwe gebouw vertoeven.


Wat feiten op een rij:

Het gebouw van ca. 1.450 m2 wordt gerealiseerd op de locatie van het huidige wijkcentrum in de Stadsdennen. Het gebouw krijgt een alzijdige uitstraling waarin de entree een herkenbare plaats richting het nabijgelegen winkelcentrum krijgt. Centraal in het ontwerp ligt de huiskamer van het wijkhuis met bar en de keuken. Rondom deze ruimte zijn de verschillende multifunctionele zalen gesitueerd die koppelbaar zijn aan de huiskamer.Het CBR en een balletschool krijgen een duidelijke eigen plek in het gebouw met een eigen entree. Op de eerste verdieping liggen diverse vergaderruimten.


Kom gezellig naar onze Kumpulan op zaterdag 19 november en maak tevens kennis met de nieuwe Kiekmure.


Muziek: @-Once en Loes en Ria: Verhalenverteller en het uitbeelden daarvan (laat u verrassen).


Aanvang : 15.00 uur

Entree  : € 6,00 p.p.


Verandering van spijs doet eten ...

Op onze eerstvolgende Kumpulan van 19 november a.s. kunt u wederom kennis maken met onze nieuwe cateraar JR Catering uit Heemstede.


Dit cateringbedrijf wordt gerund door Jules Rademaker, bekend van de band Respect. Door aanwezigheid van dit cateringbedrijf hopen wij dat u weer positief wordt verrast door het aanbod van authentieke Indische snacks en maaltijden.Selamat Makan


Laatste aanvullingen:


Kumpulan

Laatste Nieuws

Column

Boeken