Indische
Harderwijkers

▲▲▲▲

OGB Design
Welkom Laatste Nieuws KUMPULAN Foto en Film Muziek Familie Albums Onze Veteranen Toen en Nu ... Historie Indische Cultuur Boeken Sociale Media Links Pasar Malam 2023
Onze Nieuwsbrief

Alle Indische Tantes

Trassie TantesAlle Indische Tantes

Tante Toetie, Tante Mekkie, Tante Dé, Tante Bé en Tante Bel zijn de Indische tantes van Yvonne Keuls. Vijf eigengereide dames die met hun naar trassi stinkende hoeden in de keuken staan en die zich mateloos verbazen over de Nederlandse zeden en gewoonten. Het dagelijks leven van de tantes wordt door Yvonne Keuls met humor en liefde beschreven. We horen ze praten in hun eigen Indische tongval. Yvonne Keuls beschrijft en vertelt met een mengeling van liefde en verwondering hun levens in de Haagse binnenstad.

ISBN: 9789047610007

3 CD Luisterboek van schrijfster Yvonne Keuls

Verkrijgbaar via de boekhandel

▲▲▲

Trassie Tantes

Voor alle liefhebbers van Yvonne Keuls na Indische Tantes nu Trassi Tantes, voorgelezen door de schrijfster zelf!.

Het zijn de tantes van Yvonne Keuls die met hun hoeden op in de keuken aan de slag gaan. De dames werken royaal met boemboes, waarin een gedroogd visproduct - trassie genaamd - overheersend aanwezig is. De hoeden stinken dan ook hemeltergend naar trassie. Het dagelijks leven van de Trassie Tantes wordt door Yvonne Keuls met humor en liefde voorgedragen op dit cd-luisterboek. We horen ze praten in hun eigen tongval. Opnieuw een liefdevol monument voor de bijzondere tantes van Yvonne Keuls.

ISBN: 109054446196

ISBN: 139789054446194


1 CD Luisterboek Yvonne Keuls

Verkrijgbaar via de boekhandel

▲▲▲

Luisterboeken

Boeken